Babası Yücel Koç tarafından istismar edilen çocuk: Sesime ses olun
8-9 yaşlarındayken babası Yücel Koç tarafından istismara maruz bırakıldığını paylaşan çocuk, failin dün görülen duruşmada serbest bırakılması tepki gösterdi, yardım çağrısında bulundu.

Twitter’da bir çocuk, 8-9 yaşlarındayken babası Yücel Koç’un kendisine sistematik olarak istismarda bulunduğunu paylaştı. Fail Yücel Koç’un tehditleri nedeniyle maruz kaldığı istismarı kimseyle paylaşamadığını ifade eden çocuk, daha sonra annesi ile paylaştığında babasının annesi ile kendisine şiddet uygulayarak bulundukları evden ayrılmalarına engel olduğunu belirtti.

DAYANIŞMA ÇAĞRISI

Fail Yücel Koç’un annesi ve kardeşine de sistematik şiddet uyguladığını paylaşan çocuk, 2 yıldır failden ayrı yaşadıklarını ve sürekli kendilerini tehdit ettiğini aktarırken, dün mahkemelerinin son duruşmasının görüldüğünü ve failin serbest bırakıldığını kaydetti. Çocuk, Twitter hesabından kamuoyuna seslenerek, “17 yaşımdayım bu yaşadıklarımı hak etmedim, gücüm tükeniyor artık kaldıramıyorum çoğu şeyi, sesime ses olun” sözleriyle yardım çağrısında bulundu.

Kaynak: Jinnews

Fotoğraf: Ekmek ve Gül

İlgili haberler
Uşşaki Tarikatı Lideri Eyyüp Fatih Şağban’a çocuk...

‘Fatih Nurullah’ takma adını kullanan Uşşaki tarikatı Lideri Eyyüp Fatih Şağban, cinsel istismardan...

Kuzeninin ‘kumalığı reddettiği için’ vurduğu çocuk...

Diyarbakır’da 37 yaşındaki kuzeni Aslan Karakaş tarafından ‘kuma alınmak istenen’ ve reddedince vuru...

Duygu Delen'i öldürmekle suçlanan fail Mehmet Kapl...

Duygu Delen'i öldürmekle suçlanan ve ‘ev hapsi’ şartıyla tahliye edilen fail Mehmet Kaplan yeniden t...