Boşanmak istediği erkek tarafından vurulan kadın: Ne kazandıysam eline verdim!
Boşanmak istediği eşi tarafından pompalı tüfekle vurularak ağır yaralanan Dilek Ülüs, evliliği boyunca şiddete maruz kaldığını söyledi.

Antalya'da boşanmak istediği Süleyman Ülüs (55) tarafından barışma teklifini kabul etmediği gerekçesiyle pompalı tüfekle vurularak ağır yaralanan Dilek Ülüs, tedavisinin tamamlanması üzerine taburcu edildi. Evliliği boyunca şiddete maruz kaldığını, bir yandan evi geçindirmek için çalıştığını anlatan Dilek Ülüs, “Ne kazandıysam eline verdim ama gözünü doyuramadım” dedi.

DHA’da yer alan habere göre, olay 3 Haziran günü saat 14.00 sıralarında Kepez ilçesi Kanal Mahallesi Ahmet Refik Paşa Caddesi'nde meydana geldi. Hurda toplayıp satan Süleyman Ülüs, yaklaşık 6 aydır ayrı yaşadığı eşi Dilek Ülüs’ü konuşma bahanesiyle eve çağırdı. Süleyman Ülüs, boşanma davası açan Dilek Ülüs’e yeniden birlikte yaşama teklifinde bulundu. 12 ve 13 yaşında 2 çocuk annesi olan ve bir otelde çalışan Dilek Ülüs ise teklifi reddetti. Süleyman Ülüs de evdeki pompalı tüfeği alıp kadına ateş etti. Karnından vurularak ağır yaralanan Dilek Ülüs, çağrılan sağlık ekipleri tarafından yakındaki bir hastaneye götürüldü. Gözaltına alınan Süleyman Ülüs ise sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Ameliyat edildikten sonra tedavi altına alınan Dilek Ülüs, 11 Haziran’da sabah saatlerinde taburcu edildi.

Süleyman Ülüs’ün hayatı kendisine hayatı zindan ettiğini söyleyen Dilek Ülüs, “İki çocuğum için yıllarca çalıştım. Tek istediğim huzurlu bir hayattı. Ancak geçen her günü bana zehir etti. Ne kazandıysam götürüp eline verdim. Bir türlü onun gözünü doyuramadım” diye konuştu.

KAYNAK: Antalya/DHA


İlgili haberler
Flört şiddeti nedir?

Kadınlar için korkutucu bir deneyim! Korkmayın... Ama flört şiddetinin şiddete açılan kapılarından b...

Şiddete uğradığınızda neler yapabilirsiniz?

Şiddete uğrama ihtimaliniz varsa ya da şiddet dolu hayatınızı değiştirmek istersiniz ihtiyacınız ola...

Çağımızın şiddeti: Dijital şiddet

Teknolojik araçlar kadını küçük düşürmek, cezalandırmak, denetlemek için kullanılıyorsa bu dijital ş...