Çocuklarını istismar eden baba ‘iftira’ dedi
Ağrı Patnos’ta öz kızlarını istismar ettiği öne sürülen ve tutuklu bulunan baba iftiraya uğradığını ifade etti. İstismar tanığı ise ‘Aileye durumu bildirdiğimde ölümle tehdit edildim’ dedi.

Patnos’un bir köyünde 3 çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen babanın yargılandığı dava görüldü. En küçüğü şu an 15 yaşında olan ve biri zeka geriliğine sahip kız çocuklarından şikayetçi olan verdiği beyanda istismarı yine doğruladı. Zeka geriliğine sahip kız ise kardeşlerinin babasına iftira attığını söyledi fakat çelişkili ifadeler verdi. Duruşmada tanık olarak dinlenen M. Z ise cinsel istismarı aile ile paylaştığında susturulup ölümle tehdit edildiğini belirtti.
Patnos Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu baba SEGBİS ile katıldı, yaptığı savunmada çocuklarına istismarda bulunmadığını ve kendisine iftira atıldığını öne sürdü. Mahkemeye katılan çocuklar ise psikiyatr eşliğinde savunma yaptı.
Savunmaların ardından tanık olarak dinlenen M. Z. ise, cinsel istismar olayının iftira olmadığını ve devamlı karşılaştığını belirterek, aileye paylaştığında susturulup, ölümle tehdit edildiğini söyledi. Avukat Müjde Tozbey çocuklara koruma talep etti. Duruşma 13 Temmuz 2017 tarihine ertelendi.


İlgili haberler
Biri engelli üç kızına istismarda bulundu!

Ağrı’da biri engelli üç kızını cinsel istismarda bulunan babanın yargılandığı dava yarın Patnos Ağır...

İstismar davasına Saadet Öğretmen’den çağrı var

6 çocuğun okul müdürü tarafından cinsel istismara maruz kaldığı olayın davası 25 Mayıs’ta görülecek....

Raporlar da Yasemin’in gördüğü şiddeti ve istismar...

Evliliğinin başından itibaren yoğun bir şiddete maruz kalan Yasemin’in yaşadıkları Adli Tıp Ana Bili...