Ece Ronay boşandığı erkeğin şiddetini sosyal medyada anlattı
Şarkıcı Ece Ronay, boşandığı Mehmet B. tarafından şiddete uğradığını sosyal medya hesabında anlattı. Ronay, 'Başıma gelecek her şeyin sorumlusu eski eşimdir.' dedi.

Şarkıcı Ece Ronay, boşandığı erkek tarafından şiddete uğradığı görüntüleri sosyal medya hesabında paylaştı. Ronay şiddete uğradığını söyleyerek 16 Ağustos 2023 tarihinde boşandığı erkek hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Alınan uzaklaştırma kararına rağmen bir kere fiziksel ve psikolojik şiddete uğradığını söyleyen Ronay, "Başıma gelecek her şeyin sorumlusu eski eşimdir." diyerek yardım istedi.


'İNTİHAR ETTİ DİYE DUYARSANIZ SAKIN İNANMAYIN'

Sosyal medyasında yaptığı açıklamada boşandığı erkeğin taşıdığı ruhsatsız silahla defalarca kendisini tehdit ettiğini söyleyen Ronay, çocuğu için uzun bir süre sessiz kaldığını ancak artık durumun dayanılamayacak bir yere geldiğini belirtti. Bu sürecin kendisini psikolojik ve maddi olarak yıprattığını ancak "Bir gün intihar etti diye bir haber duyarsanız sakın inanmayın. Ben yaşamayı seviyorum, oğlumu bir başına bırakıp gitmeye Allah güç kuvvet verdikçe niyetim yok." diye ekledi.

Ronay, arkadaşlarının da boşandığı erkek tarafından tehdit edildiği ve bu süreçte yalnızlaştırıldığını söyledi. Boşandığı erkeğin kendisini borçlandırarak Ronay üzerinde kontrol kurduğunu belirtirken, erkeğin ailesinin de şiddeti pekiştiren bir şekilde ona yaklaştığını ifade etti. 

Kapak fotoğrafı: Ekmek ve Gül
Görsel: Ece Ronay'ın instagram hesabından alınmıştır.

İlgili haberler
Ece Ronay, Ezgi Mola, F. Zeynep Abdullah ve ‘köhne...

“Ece Ronay, Erbil’in taciz mesajlarını paylaştıktan sonra ‘bilindik’ bir döngü yaşandı. Bu döngünün...

Kadınlar koruma kararına rağmen ölümle burun burun...

İstanbul ve Konya’da koruma taleplerine, şikayetlerine rağmen iki kadının ölümle burun buruna yaşayı...

Koruma kararı vermeyen karakol: Devlet her kadının...

Emniyet’in, koruma kararlarının keyfi olarak uygulanmadığı haberlerini yalanladığı gün Adana’dan bir...