Esenler’de bir kadın boşanma aşamasında olduğu erkek tarafından rehin alındı
İstanbul’da boşanma aşamasında olduğu kadının iş yerine giden erkek, aynı iş yerinde çalışan bir başka kadını yaraladı, eşini rehin aldı.

Esenler Tekstilkent’te boşanma aşamasında olduğu eşinin iş yerine gelen erkek, aynı iş yerinde çalışan kadına ateş açtı. Olayda kadın bacağından yaralandı. Eşini rehin alan erkek daha sonra polis ekipleri tarafından ikna edilerek gözaltına alındı.

DHA’da yer alan habere göre Tekstilkent B-16 Blok’ta 09.30 sıralarında iddiaya göre boşanma aşamasında olduğu kadının (Y.G.) iş yerine gelen erkek (İ.H.G.) arasında tartışma yaşandı. Aynı iş yerinde çalışan M.Ç. isimli kadın, İ.H.G.’yi uyararak tartışmayı sonlandırmasını istedi. O sırada İ.H.G. yanında getirdiği silahla M.Ç.’ye ateş açarak bacağından yaraladı. Daha sonra İ.H.G., Y.G.’yi bodrum katına indirerek diğer çalışanları dışarı çıkarıp kadını rehin aldı.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı M.Ç.’yi hastaneye kaldırdı. Yaralı kadının hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

‘SİLAH ZORUYLA İÇERDEKİLERİ DIŞARIYA ÇIKARDI’

Görgü tanığı Nermin Çağırdar, "İlk kızın bağırış seslerini duydum. Sonra silahla beraber kızı sürükleyerek buraya kadar getirdi. Kızı sürükleyerek içeriye soktu. Daha sonra silah zoruyla içerdekileri dışarıya çıkardı. Polisler geldi. Yaralıyı ben görmedim. Sanırım iki el ateş etmiş. İş yerinde arkadaşına müdahale etmek isteyen arkadaşını da vurmuş. Hastanelik oldu. Onu da götürdüler" dedi.

GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri çevrede önlem aldı. Polisin çalışmalarının ardından İ.H.G. ikna edilerek Esenler Asayiş Büro Ekipleri tarafından gözaltına alındı. İ.H.G. polis merkezine götürüldü.

Rehin alınan Y.G ise tedbir amaçlı ambulansa alınarak sakinleştirildi.

Fotoğraf: Ekmek ve Gül

İlgili haberler
Boşanmak istediği için ölüm tehdidi alan kadınları...

Boşanmak istediği için koruma ve uzaklaştırma kararına rağmen kadınlar şiddete, saldırıya, ölümle te...

Boşanma duruşmasına saatler kala öldürülen Bihter’...

İzmir’de boşanma aşamasında olduğu Rahman Yalçınsoy tarafından öldürülen Bihter Yalçınsoy memleketi...

Boşanmak istediği eşi ve ailesi tarafından kaçırıl...

Boşanmak istediği eşi ve ailesi tarafından kaçırılan C.Y. saatlerce işkence gördü. Eşi E.Y. ve bir k...