Eski sevgilisi tarafından tehdit edilen kadın: Sesimi duyun, ölmek istemiyorum
Erkek arkadaşının işsiz ve evli olduğunu öğrendikten sonra dolandırıldığını anlayıp, ayrılmak istediği için tehdit ve darbedildiğini söyleyen kadın çağrı yaptı: ‘Ölmek istemiyorum.’

Adana’da sosyal medyada kendisini bekar ve hakim olarak tanıtan erkek arkadaşı Y.E.A’nın işsiz ve evli olduğunu öğrendikten sonra dolandırıldığını anlayıp, ayrılmak istediği için üç yıldır tehdit ve darbedildiğini söyleyen N.O, “Nefes dahi alamıyorum. Sesimi duyun. Ölmek istemiyorum” dedi.

DHA’nın haberine göre, eşinden 2009 yılında boşanan 1 çocuk annesi 40 yaşındaki N.O, 2016 yılında sosyal medya aracılığıyla kendisini hakim olarak tanıtan Y.E.A. ile tanıştı. İlişkinin 4’üncü ayından sonra Y.E.A’nın hareketlerinden şüphelenen N.O, erkek arkadaşının hayatını araştırmaya başladı. N.O, bekar ve FETÖ soruşturmasından dolayı açığa alınan bir hakim olduğunu söyleyen Y.E.A’nın aslında evli, bir çocuk babası, işsiz, dolandırıcı olduğunu; daha önce de birçok kez bu yolla kadınlarla bu yolla tanıştığını öğrendi. Tanıştığı kadınların kredi kartlarını kullanarak maddi kazanç sağlayan Y.E.A’nın kendisini de aynı yolla dolandırdığını anlayan N.O, ilişkiyi bitirmek istediğini söyledi. Bunun üzerine Y.E.A’nın kendisini darbettiğini ve sürekli tehditlerde bulunduğunu kaydeden N.O, 3 yıldır bu durumdan kurtulamadığını belirtti.

ÖZGÜRLÜĞÜM KALMADI
Her şeyin ayrılmak istediğini söylemesiyle başladığını belirten N.O, görüşmek istemediği için Y.E.A’nın kendisine “Seni ailene, arkadaşlarına rezil ederim, seni öldürürüm” diyerek tehdit ve şantajda bulunduğunu ileri sürdü. Birçok kez Y.E.A tarafından darbedildiğini ve elinden zorla kurtulduğunu ifade eden N.O, “Sürekli şiddete maruz kaldım. Şikayette bulundum. Davalarımız devam ediyor. Sadece 7 gün hapis ve bana 200 metreden fazla yaklaşmama cezası aldı. Ama bu onu durdurmaya yetmedi. Sürekli yasakları ihlal ediyor. 7 gün cezaevinde yattıktan sonra çıkar çıkmaz evimin etrafına geldi. Balkona çıktığımda evin aşağısına farklı arabalarla gelip kendisini gösteriyor. ‘Sen göreceksin’ diye tehdit ediyor. Yani ben dışarı çıkamıyorum. Bütün hayatım etkilenmiş durumda. Özgürlüğüm kalmadı. Nefes almamı dahi engelliyor” dedi.

KAÇIRMAYA ÇALIŞTI YİNE SERBEST BIRAKILDI
En son 7 Kasım’da Y.E.A’nın araçla önünü kestiğini dile getiren N.O., kendisine cevap vermeyince araçtan inip, çekiştirerek zorla otomobile bindirmeye çalıştığını kaydetti. Bu sırada telefonuna indirdiği Kadın Destek (KADES) uygulamasının panik butonuna basarak polislere haber verdiğini söyleyen N.O, bedenine sarılarak kendisini tutan Y.E.A’dan kurtulmaya çalıştığını ve o an korkudan ne yapacağını şaşırdığını belirterek, “Sert bir şekilde ‘Ya benimle geleceksin ya da zorla götüreceğim. Bunun kaçarı yok. Eninde sonunda benim olacaksın, aksi takdirde seni öldüreceğim’ diye bağırmaya başladı. Tam o sırada polisler geldi. Beni elinden aldılar. Tutanak tuttular. Bir gece nezarette kaldı. Daha sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından salıverildi” diye konuştu.

ÖLDÜKTEN SONRA NE ANLAMI VAR Kİ?
Aldığı tehditlerden dolayı hayatına devam edemediğini ve geceleri uyuyamadığını anlatan N.O, Y.E.A.’nın ablasının avukat olduğunu, kendisini arayıp davadan vazgeçmesi için baskı yaptığını ve bundan dolayı Y.E.A’nın rahat tavırlar sergilediğini, kendisine sürekli “Yatar, çıkarım, bana bir şey olmaz” dediğini söyledi. N.O., şöyle konuştu: “Bu adam ne zaman tutuklanacak? Ben öldükten sonra ne anlamı var ki? Artık dayanamıyorum. Sesimi duyun. Ölmek istemiyorum.”

İlgili haberler
15 yıldır eşinden şiddet gören Sevkan Ordu 'Ölmek...

Malatya'da yaşayan, boşanmak istediği eşinden 15 yıl şiddet gören, ölümle tehdit edilen Sevkan Ordu’...

Kadınların ‘ölmek istemiyoruz’ isyanı

Kızının önünde öldürülen Emine Bulut’un, ‘Ölmek istemiyorum’ feryadı tüm Türkiye’yi derinden etkiler...

Ölmek istemeyen kadınlar değiştirecek

‘Çözüm konuşuyoruz; fabrikada herkesin dilinde idam. Ama ben onaylamıyorum. İdam etsen ne olacak, ya...