İstismarcı baba bu sefer de ‘haksız tahrik altında vurdum’ dedi
Çocuğunu istismar ettiği için kocasından şikayetçi olan, bunun üzerine kocası tarafından şiddete ve silahlı saldırıya maruz kalan Ayşegül D. davası 29 Kasım’a ertelendi.

Ayşegül D. çocuğunu istismar ettiği için kocasından şikayetçi olmuş, bunun üzerine kocası tarafından şiddete ve silahlı saldırıya maruz kalmıştı. Bugün Anadolu Adliyesi 8. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen saldırı davasında sanık Ömer D. tahliyesini isterken, mahkeme heyeti delillerin sunulması için katılan vekiline süre vererek davayı 29 Kasım tarihine erteledi. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi.
Sanık duruşmada yaptığı savunmada, “Bunu ben isteyerek yapmadım, çevredekiler bana tecavüzcü baba gözüyle baktıkları için haksız tahrik altında kalarak bu eylemi gerçekleştirdim, çok pişmanım, tahliyemi istiyorum” dedi.

NE OLMUŞTU?
20 yıllık evliliği boyunca şiddete maruz kalan Ayşegül D. kocası Ömer D'nin 11 yaşındaki kızlarına istismarda bulunduğunu öğrenince şikayetçi olmuştu. Ömer D. serbest kalınca Ayşegül’ün çalıştığı kafeye giderek Ayşegül’e 4 kurşun sıktı. Silahlı saldırıya maruz kalan Ayşegül kurtarıldı, ancak kurşunlar kritik yerde bulunuyor ve Ayşegül kurşunları taşımak zorunda.
İlgili haberler
8 maddede çocuk istismarıyla ilgili doğru bildiğin...

Çocuk istismarı haberleri her geçen gün artıyor, ailelerin tedirginliği de öyle. Peki çocuk istismar...

Ayşegül adalet istiyor!

11 yaşındaki kızını istismar eden kocasını şikayet etti, adam serbest bırakıldı. Ayşegül’ü 4 kurşunl...

Ayşegül’ün çağrısına kadınlardan yanıt

Esenyalılı kadınlar Ayşegül'ü yalnız bırakmadı. Ayşegül'ün ziyaretine giden kadınlar: ‘davanın takip...