Kadın doktoru tecavüze maruz bırakan başhekim tutuklandı
Hastanede nöbetçi olan kadın doktora ilaç vererek cinsel saldırıda bulunan başhekim tutuklandı

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesindeki özel bir hastanenin başhekimi, aynı hastanedeki kadın doktoru kendi odasında ilaç ve alkolle bayıltarak cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı. 

Olay 30 Mayıs’ta gece saatlerinde Lüleburgaz ilçesindeki özel bir hastanede meydana geldi. Hastanede bir süredir başhekim olarak görev yapan A.Ç. isimli erkeğin, aynı hastanedeki meslektaşına cinsel saldırıda bulunduğu öğrenildi. Suçlamalar üzerine harekete geçen polis ekipleri, doktor A.Ç’yi savcılık kararıyla tutukladı. Doktor geçtiğimiz günlerde cezaevine girerken olayın ayrıntıları kadın doktorun emniyetteki ifadelerinde ortaya çıktı.

Olayın ardından psikoloğu ile birlikte polise giden kadının ifadesinde, olayın meydana geldiği hastanede nöbetçi olduğunu söylediği öğrenildi.

O gün, doktor A.Ç’nin kendisine rahatlatması için alprozam etkili, güçlü bir ilaç verdiğini kaydeden doktor, aynı gün saat 20.00 gibi yine hastanenin acil servisinde çalıştığı esnada yanına gelerek bu ilaçtan bir adet daha verdiğini belirtti. A.Ç. aynı gün WhatsApp’tan ‘Ben odamdayım. Şarap ve viski var’ şeklinde mesaj attı. A.Ç. doktorun kendisine cevap vermemesi üzerine doktorun yanına gelerek odasına gelmesi için ısrarcı oldu.

Doktor, alkol aldıktan sonra ilacın da etkisiyle fenalaşınca A.Ç isimli erkeğin kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu, kendinde olmadığı için kaçamadığını ifade etti.

Doktorun şikayeti sonrası harekete geçen polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Gerçekleştirilen soruşturma doğrultusunda başhekim A.Ç. savcılık kararıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili haberler
Cinsel saldırıya uğrayan üniversite öğrencisi Dery...

Mudanya’da Harun Deniz isimli erkeğin cinsel saldırısına uğrayan Derya yaşadıklarını sosyal medyadan...

Cinsel saldırıya uğrayan Meryem infaz indirimine t...

Tatil için gittiği Antalya’da Meryem U.'yu cinsel saldırıya maruz bırakan 2 kişi adli kontrol şartı...

Cinsel istismardan tutuksuz yargılanan muhtar göre...

Evine çağırdığı kız çocuğunu cinsel istismara maruz bıraktığı suçlamasıyla yargılanan Karaman’ın Erm...