Kadınları ne bekliyor?
Referandum boyunca kadınların sözlerini, taleplerini yayımlamaya, sizlerle paylaşmaya çalıştık. Şimdi ise sonuçla birlikte kadınları nasıl bir gelecek bekliyor ve neler yapılacak bunları konuşuyoruz.

Anayasa değişikliği için yapılan referandum oylaması geride kaldı. OHAL baskısı altında ve eşitsiz koşullarda gidilen halk oylamasına ise şaibeler damga vurdu. Yaşanan ihlallerin yanı sıra Yüksek Seçim Kurulunun sandıkların kapanmasına yarım saat kala verdiği ‘mühürsüz pusulaların da kabul edileceği’ kararı birçok soru işaretini de beraberinde getirdi.
Referandum süreci boyunca sitemizden biz de kadınların taleplerini sunduk, tartışmaları sizlere taşıdık, mektuplarını yayımladık. Şimdi sıra geldi sonuçları değerlendirmeye...
Referandum sonucu kadınları nasıl etkileyecek? Kadınlar cephesinde ne gibi sonuçlar doğuracak ve kadın hareketi nasıl bir mücadeleye devam edecek?
Tüm hafta boyunca aldığımız görüşlerle bu tartışmayı yürütmeye devam edeceğiz.

Ekmek ve Gül sitesi sizden gelecek her türlü mektup, izlenim, haber, fotoğraf ve videoya açık. Yayınlanmasını istediklerinizi [email protected] adresine gönderebilir, Facebook ve Twitter hesaplarımızda paylaşabilirsiniz. 0533 209 01 78 numaralı whatsapp hesabından bize ulaşabilirsiniz.
İlgili haberler
Yan yana yürüyerek iyi bir mücadele verdik

TKDF Başkanı Canan Güllü: "Sorunları tartışabildiğimiz ama aynı zamanda tek payda altında buluşarak...

Önümüzde 2 acil sonuç var

Avukat Hülya Gülbahar referandum sonuçlarını kadınlar açısından değerlendirdi: Nafakadan soyadı hakk...

Bize 'özgürlük' vaad edenlere soruyorum. Bu mudur...

"Referandum boyunca bize özgürlük vaat edenler acaba nasıl bir özgürlüğü kast ediyor? Size kendi iş...