Kanal D İrem Derici’yi taciz eden kişiyle röportaj yaptı, Derici tepki gösterdi
İrem Derici kendisini taciz eden kişiyle röportaj yapan Kanal D'ye tepki gösterdi: ‘Başıma bir şey gelirse sorumlusu buna çanak tutanlardır.’

Şarkıcı İrem Derici, kendisini taciz eden kişiyle evinin yakınında röportaj yapan Kanal D’ye tepki gösterdi. Derici, sosyal medyadan "Ben 1 haftadır korkular içerisindeyim, can güvenliğim yok. Şu saatten sonra başıma bir şey gelirse sorumlusu buna çanak tutanlardır. Yazıklar olsun” dedi. İrem Derici'yi taci eden kişi hakkında da 4 aydan 3 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Şarkıcı İrem Derici, Kanal D’nin kendisini taciz eden ve serbest bırakılan kişiyle evinin etrafında röportaj yaptığı için Twitter’dan tepki gösterdi. Derici, “Yani ne diyeyim lanet olsun! Adam salınıyor, o yetmiyor 2 saat önce tekrar evimin oralarda elini kolunu sallaya sallaya gezerken kendisine mikrofon uzatılıyor! Şaka mısınız ya! Şu saatten sonra başıma bir şey gelirse sorumlusu buna çanak tutanlardır! Yazıklar olsun!!!” diye yazdı.



Derici ayrıca, “Ben 1 haftadır korkular içerisindeyim, can güvenliğim yok, bunu sağlamak için elimden geleni yapsam da atılan bir adım yok! Ben hakkımı tam olarak hangi platformda aramalıyım? Burası da İrem Derici’nin apartmanı diye apartmanı çekip ana haber bülteninde yayınlamak haneye tecavüz değildir de nedir?” ifadelerini kullandı.

Kanal D Ana Haber serbest bırakıldıktan sonra yine İrem Derici’nin evinin önüne giden Erol K. isimli kişiyle röportaj yaptı.

İDDİANAME HAZIRLANDI
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca İrem Derici'ye mesaj göndererek ve evine giderek rahatsız eden Erol K. hakkında cinsel taciz suçundan 4 ay 15 günden 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
Şüphelinin 3 Haziran 2019 ile 6 Haziran 2019 tarihleri arasında müştekiye, “Günaydın aşkım, seviyorum seni, iyi geceler aşkım” şeklinde mesajlar göndererek tacizde bulunduğu anlatılan iddianamede, şüphelinin 22 Ağustos 2019 tarihinde ise Derici'nin ikametine gittiği kaydedildi.
İddianamede, şüphelinin ikamet önünde Derici'nin çalışanına “İrem Hanım'a aşığım” dediği, 26 Ağustos 2019'da ise yine eve giderek zili çaldığı, müştekiye ismiyle seslendiği de belirtildi. Derici'nin şüpheliden şikayetçi olduğu, şüphelinin ise eylemini ikrar ettiği bilgisine yer verilen iddianamede, “Şüphelinin ses sanatçısı olan müştekiye yönelik aynı suç işleme kararı icrası kapsamında değişik zamanlarda mesaj attığı, evine gitmek suretiyle müştekiye aşık olduğunu ve müştekiyi sevdiğini belirterek zincirleme cinsel tacizde bulunduğu anlaşılmıştır” denildi.

İddianamede, şüpheli Erol K’nin "cinsel taciz" suçundan 4 ay 15 günden 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle cezalandırılması talep edildi.

Kaynak: Evrensel

İlgili haberler
Medya tık almak için şiddeti yeniden üretiyor

Faili koruyup kollayan, tık almak için tecavüze uğramış kadının fotoğraflarından galeri yapan, istis...

Medyanın yeri, erkeğin yanı

Bir kadın bir erkek tarafından tacize uğruyor, fakat bizim gördüğümüz tek şey olayın içindeki erkekl...

GÜNÜN BELLEĞİ: Tecavüzün tarihi...

Tecavüzün başlı başına bir suç olarak tanımlanması insanlığın binlerce yılını aldı. İşte Europa’dan...