Katledilen Gülnur Yılmaz’ın cenazesi kaldırıldı
Annesini korumak için yerini, annesinin boşanmak üzere olduğu babasına söylemeyen ve bu gerekçeyle babası tarafından katledilen Gülnur Yılmaz’ın cenazesi kaldırıldı.

Balıkesir Havran ilçesinde babası tarafından katledilen Gülnur Yılmaz’ın cenazesi İzmir Narlıdere ilçesinden kaldırıldı. Cenazeye Emek Partisi üyeleri, İzmir Kadın Platformu ve Eğitim Sen üyeleri ile Sivil Toplum Kuruluş üyeleri de katıldı.

Balıkesir ‘in Havran ilçesinde iddiaya göre Pratisyen Hekim Gülnur Yılmaz, babası tarafından takip edilip, otomobille kaza yaptırıldıktan sonra annesinin yerini söylemediği için öldürüldü.
Pratisyen hekim Gülnur Yılmaz, iddiaya göre, tıpta uzmanlık sınavına hazırlanmak için Antalya’dan, Balıkesir’e geldi. Annesinden ayrı yaşayan ve İzmir'de emekli olduktan sonra market işleten baba Mustafa Ali Yılmaz da, daha önceden otomobiline GPS cihazı koyduğu kızını takibe aldı. Mustafa Ali Yılmaz, otomobiliyle Gülnur Yılmaz’ın kullandığı otomobili takip etti.
Havran rampalarında Mustafa Ali Yılmaz otomobiline arkadan çarparak yol dışına çıkardı. Aracı bariyere çarpan Gülnur Yılmaz’a annesinin yerini soran Yılmaz, cevap alamadı. Bunun üzerine Gülnur Yılmaz’ı tabancasıyla 11 el ateş ederek katletti.

Katledilen Gülnur Yılmaz’ın cenazesi bugün Narlıdere Merkez Camiinden kaldırıldı.


İlgili haberler
Neler yaptığınızı ve yapmadığınızı çok iyi biliyor...

Dünyanın öbür ucundan on yedi yılda biz kadınlar için şunu yaptık bunu yaptık demenin çok bir anlamı...

Çiğli Kadın Platformu: Davanın takipçisiyiz

Geçtiğimiz hafta Çiğli Köyiçi mahallesinde iki kadının öldürülmesinin ardından Çiğli Kadın Platformu...

Koruma talebi karşılanmayan kadın öldürüldü

Boşandığı kişi tarafından öldürülen kadının yakınları, 'Öldükten sonra mı koruma verilecek' diyerek...