Kocaeli Ekmek ve Gül Kadın Dayanışma Derneğinin kursları başladı
Kocaeli Ekmek ve Gül Kadın Dayanışma Derneği, yeni dönem gerçekleşecek kurslaraına start verdi dernek tüm kadınlara da çağrı yaptı.

Kocaeli’de 3 yıldır Derince Yenikent mahallesinde faaliyet gösteren Ekmek ve Gül Kadın Dayanışma Derneği "Tüm Kocaelili kadınları birlikte güzel şeyler üretmeye ve son dönemlerde artan şiddete karşı omuz omuza vererek dayanışma için bir araya çağırıyoruz" açıklamasıyla yeni dönem kurslarına davet etti.

Derince'nin Yenikent Mahallesi, Venüs İş Merkezi'nde 3 yıldır faaliyet sürdüren dernek; kadınların soluk alabildiği, haklarını öğrendiği, şiddete ve tacize karşı dayanışma gösterdiği bir mekan olarak varlığını sürdürmeye devam ediyor.

'OMUZ OMUZA DAYANIŞMALIYIZ'
Derneğin yeni dönem kursları arasında ise; Yoga, bağlama kursu, cilt bakımı, okuma yazma, resim gibi kurslar bulunuyor. Ayrıca kadınlar geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi düzenli aralıklarla psikolog ve avukatlarla yan yana gelerek kafalarındaki soru işaretlerini gidermeye de devam edecek. Dernek başkanı Fatma Şahin ise, "Tüm Kocaelili kadınları birlikte güzel şeyler üretmeye ve her geçen gün artan kadına yönelik şiddete karşı omuz omuza dayanışmak için derneğimize bekliyoruz" diyerek kadınlara çağrıda bulundu.


İlgili haberler
Kadınların mücadelesine inanıyorum

Eşinden ve kayınvalidesinden yıllarca şiddet gören Nazlı'nın canına tak etme ve kendini bulma hikaye...

Bir kadın için okuyabilmek ve yazabilmek...

Sosyoloji mezunu zihinsel engelliler okulunda ücretli öğretmenlik yapan Sezen 2 aydır Kocaeli'de kad...

Kadın dayanışması bana güç veriyor

Daha önce yazdığı mektuplarla tanımıştık Nazlıyı. Kocaeli Kadın Dayanışma Derneği üyesi Nazlı derneğ...