Mardin’de eşi ve kızını silahla yaralayan erkek hala yakalanamadı!
Mardin’de kızı ve eşine şiddet uygulayan son olarak da silahla yaralayan Salih P. Hala yakalanamadı. Salih P. Çocuklarını ölümle tehdit etmeyi sürdürüyor.

Mardin’in Mazıdağı ilçesine bağlı Poyraz Mahallesi’nde 16 Ağustos’ta eşi S.P. ve kızı R.P.’yi (16) silahla yaralayan Salih P. Hala bulunamadı, üstelik ölüm tehditlerini sürdürüyor.  

Mardin Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve vücuduna 4 kurşun isabet eden anne S.P.’nin tedavisi sürerken, kızı R.P. gördüğü tedavinin ardından taburcu edildi. Olayın ardından kaçan Salih P. İse hala yakalanmadı.

ŞİDDET SİSTEMATİK!

Salih P.’nin aracı Urfa’nın Viranşehir ilçesinde terk edilmiş halde bulundu.

Salih P.’nin olaydan önce de eşine ve 16 yaşındaki çocuğuna şiddet ortaya çıktı. Saldırıda tek başına olmadığı ileri sürülen Salih P’nin saldırı sonrası kaçtığı aracın başkası tarafından kullanıldığı iddia edildi.

ÖLÜMLE TEHDİT SÜRÜYOR

Salih P.’nin olayın ardından erkek çocuklarını telefonla arayarak, “Geri dönüp, sizi de onları da öldüreceğim” diye tehdit ettiğini anlatan yakınları, ailenin tedirgin olduğunu ifade etti. Olayla ilgili kimsenin konuşmak istemediğini belirten yakınları, tek beklentilerinin Salih P.’nin bir an önce yakalanması olduğunu söyledi.

Kaynak: MA

İlgili haberler
Adanalı kadınlar: ‘İstanbul Sözleşmesi hayati önem...

Adana’da konuştuğumuz kadınlar İstanbul Sözleşmenin kendileri için hayati önemde olduğunu belirterek...

İstanbul Sözleşmesi’nde ‘erteleme’, mücadelenin en...

Gazeteci Ayla Türksoy’un hazırlayıp sunduğu programda soruları yanıtlayan Avukat Gülşah Kaya, İstanb...

‘Devlet beni de çocuklarımı da korumadı’

25 yerinden bıçaklanan Kebire Dağ’ın; yıllar boyunca şiddet gördüğü ve ölüm tehditleri aldığı erkekt...