N.Ç’yi taciz eden ve şiddet uygulayan sanık tacizden yargılanacak
Kendisini taciz eden erkeğe tepki gösterdiği için darp edilen N.Ç.’nin şikayetiyle açılan davanın ilk duruşmasında, sanıkla ilgili suçlama hakaret ve basit yaralamadan cinsel tacize dönüştürüldü.

İzmir’in Bornova ilçesinde 24 Ekim 2019 tarihinde yolda bisiklet kullandığı sırada kendisini taciz eden erkeğe tepki gösterdiği için şiddete uğrayan N.Ç.’nin şikayeti üzerine açılan davanın ilk duruşması İzmir 38. Asliye Ceza Mahkemesinde görüldü. 

Duruşmaya koronavirüs salgınına karşı alınan tedbir kararından dolayı gazeteciler alınmazken, N.Ç., avukatı İmge Saçmaz ve sanık duruşma salonunda hazır bulundu.

SANIK, N.Ç.’Yİ HEDEF GÖSTERDİ

Duruşmada savunmasında “Psikolojim bozuktu, durup dururken bana saldırdı” diyerek N.Ç’yi hedef gösteren sanık B.’nin sözlerine, mahkeme hakimi, “Neden bir kadın bir neden yokken sana saldırsın” sözleriyle karşılık verdi. Başaran’ın savunmasını gerçekçi bulmayan mahkeme hakimi, suçlamanın niteliğini hakaret ve basit yaralamadan cinsel tacize çevrilmesine karar verdi. N.Ç.’nin bir sonraki duruşması 6 Kasım’da, 09.45’te görülecek.


İlgili haberler
Polis otelde tacize uğrayan kadına ‘rüya görmüşsün...

Elektrik Mühendisleri Odası, Kırıkkale’de kaldığı otelde tacize uğrayan Yönetim Kurulu Üyesi Kardele...

Merve Demirel’i taciz eden polise 2 yıl 1 ay hapis...

Merve Demirel’i gözaltına alırken cinsel saldırıya maruz bırakan polise 2 yıl 1 ay hapis cezası veri...

Emekli polis arkadaşımızı taciz etti, karakolda bi...

‘Arkadaşımız emekli polisin tacizine uğradı, polisler ne bizi dinledi ne arkadaşımızı. Şikayetçi olm...