Osmaniye'de boşanmak istediği erkek tarafından darbedilen kadın hayatını kaybetti
Osmaniye'de yaşayan Meltem Goncagül, boşanma aşamasında olduğu İbrahim Goncagül tarafından avukat bürosunda darbedilerek öldürüldü.

Osmaniye'de yaşayan Meltem Goncagül (27), boşanma aşamasında olduğu İbrahim Goncagül (28) tarafından darbedilerek öldürüldü.

İddiaya göre, 29 Eylül'de Adnan Menderes Bulvarı’ndaki bir iş merkezinde Meltem Goncagül ve İbrahim Goncagül anlaşmalı boşanma için evrak düzenlemek üzere avukat bürosuna gitti. Boşanma protokolü hazırlandığı sırada İbrahim Goncagül, çocuklarının velayetini istedi. Bu nedenle çıkan tartışmanın ardından İbrahim Goncagül, Meltem Goncagül’ü bürodaki boş bir odaya götürüp kapısını kilitledikten sonra darbetti. Meltem Goncagül’ü öldüresiye darbeden İbrahim Goncagül olay yerinden kaçarken; Meltem Goncagül ambulansla hastaneye kaldırıldı. 30 Eylül'de taburcu edilen Goncagül, 5 Ekim’de fenalaşarak hayatını kaybetti.

Adli tıpta yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilen Goncagül’ün cenazesi önceki gün Osmaniye’de toprağa verildi. İbrahim Goncagül ise olay günü yakalandıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Fotoğraf: Ekmek ve Gül

Kaynak: DHA

İlgili haberler
Yargı yine erkeği akladı: Maçka'daki kıyafet davas...

Maçka Demokrasi Parkı'nda, güvenlik görevlisi Savaş İlter'in kıyafetine karıştığı Çağla Köse ile bir...

Şule Çet davasında kadınların mücadelesi sonuç get...

Şule Çet’in ölümünü ‘İki erkekle lüks plazaya girdi sonrası…’ başlığı ile duyuran medyaya ve olayı ‘...

Mücadele ederek yarattığınız bu bataklıktan kurtul...

Biz genç kadınlar olarak evlerde, mahallelerde, sokaklarda, meydanlarda, üniversitelerde, liselerde,...