Pazarcı kadından AKP'li Usta'ya tepki: Sizden pazarcı memnun değil, kimse memnun değil
AKP Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’nın Konya’da AKP’li Karatay Belediyesi’nin pazar yeri açılışında yaptığı konuşma sırasında pazarcı bir kadın tepki gösterdi.

Konya'da Karatay Belediyesi’nin pazar yeri açılışında konuşma yapan AKP Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta'ya pazarcı bir kadın "Sizden pazarcı memnun değil, kimse memnun değil"  diyerek tepki gösterdi. Kadının etrafını kısa sürede koruma polisleri sardı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Karatay Belediyesi tarafından yapımları tamamlanan Kafe Karatay ile Büyüksinan Kapalı Pazar Marketi'nin resmi açılışları programında konuştu.

'BEN HALKIM, BENİ DUYSUN!'

Usta'nın konuşması sırasında korumaların engel olduğu pazarcı bir kadın, “Sizden pazarcı memnun değil, kimse memnun değil. Ben halkım, beni duysun” sözleriyle serzenişinde bulundu.

Bunun üzerine Usta,pazarcı kadının tepkisini görmezden gelerek “Bizden pazarcımız da memnun, halkımız da. Sen geç aşağıda konuşalım" dedi. Halkın rahatsızlığından konuyu şehitlere getirdi: "Hepinizin nice emek vererek yetiştirdiğiniz evlatlarımızın bu vatan bu toprak şehitler ile elde edildi. Dün yine bir şehidimizi cenneti âlâ ya uğurladık. İnşallah mekânını Allah'ım cennet eylesin. Bu vatanı bu toprakları şehitlerimizin kanı ile aldıysak eğer bu vatanı bu toprağı öyle kolay kolay kimseye teslim etmeyeceğiz."

Fotoğraf: Videodan ekran görüntüsü

İlgili haberler
Bir domatese baktım, bir pazarcının yüzüne...

Domates biber alıp konserve yapacağım güya. Domatesin kilosu olmuş 5 lira, o da en ucuzu! Domatese b...

Çanakkale’den pazar görüntüleri: Üretici tezgâhı k...

Çanakkale’nin kent merkezinde kurulan Salı pazarı da Türkiye’deki her bir pazar yerinde duymaya alış...

Aliağa Yenimahalle kapalı pazarında bir işçi eşi:...

‘Asgari ücretin biraz üstünde aldığımız ücretlerle bile evi zor döndürüyoruz. Sosyal hayatımız diye...