Polen Pastanesi sahibinden çalışanına taciz!
İstanbul Nişantaşı’nda çalıştığı Polen Pastanesi sahibi tarafından tacize uğradığını söyleyen Y. S. için kadınlar sokağa çıkıyor!

İstanbul’da çalıştığı Polen Pastanesi’nde işveren tarafından tacize uğradığını söyleyen ve sesini duyurmak isteyen Y.S. için kadınlar 29 Temmuz Pazartesi günü Polen Pastanesi önünde tacize tepki gösterecek.

Nişantaşı’nda üç şubesi olan Polen Pastanesi’nin sahibi tarafından tacize uğradığını iddia eden 19 yaşındaki Y.S, “İşyerinde patron tarafından dün tacize uğradım ve şu anda mahkeme süreci görülüyor depo kısmında beni zorla sıkıştırıp öpmeye kalkıştı. Şikayetçi oldum. Maddi durumları çok iyi olduğundan dolayı bu süreci para cezasına çevirmeleri durumu söz konusu lütfen sesimi duyurmama yardımcı olun” dedi.

Yaşadığı tacizi sosyal medya hesabından duyuran Y. S, şöyle devam etti: “Patron beni kendi çalıştığı dükkana çağırdı. Eleman eksik diye gittim. Dün bütün elemanlar çıktıktan sonra beni alkol aldırmaya yolladı. Alkolü aldım, daha sonra bütün biraları açıp bana uzattı. Ben de hepsini aldım ve yukarıda lavabonun içine döktüm benim içtiğimi düşünüp, sarhoş olduğumu düşünerek yanıma yaklaşıp beni taciz etmeye kalkıştı. Ben zorla ittirdim ve hala ‘aramızda kalsın kimsenin haberi olmayacak bir kereden bir şey olmaz’ dedi. İşten çıktım ve direkt polisi arayıp şikayetçi olduğumu söyledim ve polisler gelip olay yerinde bizi dinlediler ve inatla ‘yukarıya depoya ben malzeme almak için çıktım, bir şey yapmadım’ diye kendini savunmaya devam etti.”

Olayı duyan kadınlar 29 Temmuz Pazartesi günü saat 19’da Polen Pastanesi önü’nde tacize ses çıkaracaklarını açıkladı.

İlgili haberler
ÜNİVERSİTELİ KADINLAR ANLATTI: Taciz, geçim derdi,...

Üniversiteli kadınlar, kadın öğrenci olarak yaşadıkları sıkıntıları, seçimlere ilişkin düşüncelerini...

Dersim Kadın Platofmru: Munzur Üniversitesindeki t...

Munzur Üniversitesindeki taciz iddialarına ilişkin Dersim Kadın Platformu açıklama yaptı.

Tecavüz sanığı Prof. Hasan B’nin tacizine uğrayan...

13 yıl önce Prof. Hasan B’nin tacizine uğrayan S.H. ‘O dönem sessiz kalınmasaydı bunlar yaşanmazdı’...