Tecavüzcünün 17 suçtan kaydı varmış
Adana’da zorla alıkoyduğu genç kadına 20 gün boyunca işkenceyle tecavüz eden zanlının 17 ayrı suçtan kaydı olduğu belirlendi.

Bitkin halde bulunup götürüldüğü hastanede tecavüze uğradığı belirlenen 19 yaşındaki genç kadının 20 gün boyunca işkence ve tecavüze uğradığı ortaya çıktı. Evli ve 2 çocuk babası tecavüzcü Rasin S’nin 17 ayrı suçtan kaydı varmış!.

Adana’nın Seyhan ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki genç kadın, 1 Kasım günü gittiği kuaförde tanıştığı Rasin S. ile ısrarı üzerine dolaşmaya çıktı. Akşam olunca eve gitmek isteyen genç kadını sopayla döven, işyerine hapseden Rasin S, genç kadına şiddet uygulayıp, defalarca tecavüz etti. Bu işkence ve tecavüzler 20 gün boyunca sürdü.

Uyuşturucu bağımlısı da olan zanlı uyuşturucu alıp uyuyakalınca kaçabilen genç kadın bir esnafa sığındı. Bitkin haldeki genç kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Yaşadıklarını anlatan genç kadın, bu durumda ailesinin de kendisini öldürmesinden korktuğunu söyleyince Kadın Sığınmaevine yerleştirildi.

Rasin S. ise polis tarafından yakalandı. Genç kadınla rızasıyla cinsel ilişkiye girdiğini ileri süren Rasin S’nin “Tecavüz etmedim, kendi isteğiyle birlikte olduk. Benimle evlenmek istiyordu, onu reddedince bana iftira attı” diye ifade verdiği öğrenildi. Tehdit ve hakaret olmak üzere gasp, mala zarar verme, kişiyi hürriyetinden alıkoyma gibi 17 ayrı suçtan poliste kaydı olan zanlı ifadesinin ardından nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. 


İlgili haberler
Vahşileşen şiddetin arkasında ne var, önüne nasıl...

Ülkede kadınlar için ölümün “olağan” biçimi neredeyse lüks. Giderek vahşileşirken bir yandan da sıra...

Günün şiddet tablosu: İşkence, öldürme, rehin alma...

Henüz günün yarısına bile gelmemiştik bu haberi hazırlarken. Ülkenin dört bir yanında can yakan, öfk...

Yeğenine tecavüz eden imam bir de şikayetçi oldu!

Ablasının kızına tecavüz ederek hamile bırakan, çocuğun babası olduğu DNA raporu ile belirlenen imam...