Zeynep Şenpınar’ın katili milli boksörün 14 suç kaydı olduğu ortaya çıktı
Zeynep Şenpınar’ı darbedip bıçaklayarak öldüren milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu’nun kasten yaralama, cinsel saldırı ve nitelikli dolandırıcılık gibi 14 suçtan kaydının olduğu ortaya çıktı.

Muğla’da kendisinden ayrılan 24 yaşındaki Zeynep Şenpınar’ı darbedip bıçaklayarak öldüren milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu’nun (26) kasten yaralama, cinsel saldırı ve nitelikli dolandrıcılık gibi suçlardan 14 ayrı suç kaydı olduğu ortaya çıktı. 

ŞENPINAR’IN POLİSE BAŞVURDUĞU ORTAYA ÇIKMIŞTI
Zeynep Şenpınar’ın cinayetten 2 hafta önce Kemaloğlu’ndan şiddet görmesi nedeniyle polis merkezine giderek şikayetçi olduğu, Kemaloğlu’na 15 gün evden uzaklaştırma cezası verilmesi üzerine ertesi gün şikayetini geri çektiği öğrenilmişti.

9 YILDA 14 AYRI SUÇ İŞLEMİŞ
Demirören Haber Ajansının aktardığına göre son olarak Kemaloğlu’nun son olarak 28 Ağustos 2019’da “cinsel saldırı” ve “kasten yaralama” suçundan gözaltına alındığı ve savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldığı kaydedildi.

Kemaloğlu’nun “nitelikli dolandırıcılık” ve “trafik güvenliğini tehlikeye sokma” gibi son 9 yılda toplam 14 ayrı suç kaydı bulunduğu bildirildi.


İlgili haberler
Zeynep Şenpınar'ın katledilmeden iki hafta önce po...

Muğla’da ayrıldığı erkek tarafından öldürülen Zeynep Şenpınar’ın iki hafta önce karakola şikayette b...

Muğla’da kadın cinayeti!

Muğla’da yaşayan Zeynep Şenpınar, milli boksör olduğu belirlenen bir erkek tarafından katledildi. Mu...

Bir kadın cinayetinin ardı

Hatice, koruma kararı dilekçesi çantasındayken kocasının bıçakla üzerine yürümesiyle camdan atılmış...