Erkekler birlikte oldukları 3 kadını öldürdü
Samsun'da, Manisa'da ve Maraş'ta 3 kadın partnerleri tarafından öldürüldü.

Maraş’ın Türkoğlu ilçesinde, Nazlı Tepedir (57) evli olduğu Mehmet Tepedir (56), tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, 30 Nisan sabahı Türkoğlu ilçesi Çakıroğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Mehmet Tepedirevli olduğu Nazlı Tepedir'i bıçakladı. Sesleri duyanların ihbarıyla eve gelen sağlık ekiplerinin kontrolünde, Nazlı Tepedir'in hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri incelemesinin ardından Nazlı Tepedir'in cenazesi, otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Mehmet Tepedir ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

KADINI KATLEDİP İNTİHAR ETTİ

Manisa’nın Alaşehir Yeni Mahalle Mahallesi Bozdağ Sokak No:48’deki iki katlı binada Hamza Demirkıran, yatak odasında Buse Demirkıran’a av tüfeğiyle ateş etti. Ardından oturduğu binanın çatı katına çıkan Hamza Demirkıran, bu kez aynı silahla kendisini başından vurdu.

Silah sesleri ardından mahallelinin ihbarı ile adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren polis ekipleri Buse Demirkarın’ı yatak odasında, Hamza Demirkan'ı ise çatı katında buldu. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde ikisinin de öldüğü belirlendi. Gürültü üzerine uyanan çocuklar ise olayından ardından eve gelen yakınlarına tarafından evden uzaklaştırıldı.

SAMSUN'DA KADIN CİNAYETİ

Samsun’un Atakum ilçesinde Ertuğrul T., birlikte yaşadığı ve çocukları olan Gülcan G.’yi banyoda tabancayla başından vurarak öldürdü. Küçük çocuklarını da alıp kaçan Ertuğrul T., bir süre sonra ablasını telefonla arayarak G.’yi öldürdüğünü söylemesi üzerine; ihbarla olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Olayla ilgili çalışma başlatan Atakum Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi kısa sürede yakalayıp, gözaltına aldı. Ertuğrul T., Cinayet Büro ekiplerine teslim edildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. 

Fotoğraf: Dilara Açıkgöz / csgorselarsiv.org

İlgili haberler
Bir kadın cinayetinin ardı

Hatice, koruma kararı dilekçesi çantasındayken kocasının bıçakla üzerine yürümesiyle camdan atılmış...

Bir kadın cinayetinin anatomisi | ‘Ölüm fermanı’ c...

Hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı, boşandığı erkek tarafından öldürülen Sevilay Karlı’nın ısrar...

Kadınlar eşleri tarafından ateşli silahla katledil...

Antalya ve Balıkesir'de iki kadın eşleri tarafından ateşli silahla vurularak katledildiler.