HDP’ye taziye ziyaretinde bulunan Muğlalı kadınlar: Dayanışmayı büyütmeliyiz
HDP Muğla İl Örgütüne dayanışma ziyaretinde bulunan kadınlar, ‘Barışı hep birlikte getireceğiz’ derken, ‘Dayanışmayı büyütmeliyiz’ mesajı verdi.

Menteşe Kadın Platformu, Eğitim Sen, EMEP, SYKP, Karya Kadın Derneği, TÜM BEL-SEN ve Muğla Tabipler Odası temsilcileri HDP İzmir İl binasına saldırı ve HDP’li Deniz Poyraz’ın öldürülmesine dair HDP Muğla İl Örgütüne taziye ziyaretinde bulundu.

Muğla HDP İl Eş Başkanı Fulya Erdoğan, “Bu saldırı HDP’ye yapılmış bir saldırıdır. Yine bir kadın katliamı yaşandı, bu daha büyük katliamlara sebep olabilecek bir saldırıydı. Biz mücadeleye devam edeceğiz, bizi hiçbir şekilde yıldıramayacaklar. Deniz’e sözümüz var, barışı hep birlikte getireceğiz. Deniz ile beraber mücadele eden, emek ve demokrasi güçleri ile birlikte, kadınlar ile birlikte dayanışmayı büyütmeliyiz. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.

Muğla Emek Partisi, “Deniz’e sıkılan kurşun halkların kardeşliğine sıkılmıştır. İktidar ve onun küçük ortağının ırkçı politikaları Türkiye’yi kaosa sürüklüyor. Her yerde HDP’yi hedef gösterip kapatılması için kampanya düzenleyenler bu katliamın sorumlusudur. Bugün dayanışmayı büyütmeliyiz, hepimizin başı sağ olsun” dedi.

Fotoğraf: Ekmek ve Gül

İlgili haberler
Denizli'deki İstanbul Sözleşmesi eyleminde 'Deniz...

‘Deniz Poyraz, çocuklarının gözü önünde öldürülen Hafize Kurban isyanımızdır. İstanbul Sözleşmesi’nd...

İzmir'de HDP'ye yönelik saldırıda katledilen Deniz...

HDP İzmir il binasına yönelik silahlı saldırıda öldürülen Deniz Poyraz, binlerce kişinin katıldığı c...

HDP'ye saldırıda öldürülen Deniz Poyraz’ın annesi:...

HDP İzmir İl Örgütüne yönelik saldırıda öldürülen Deniz Poyraz'ın annesi Fehime Poyraz, 'Yeter ne ka...