Kocaeli Bağımsız Adayı Reyhan Başaran seçim çalışmasına işçi durağından başladı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Reyhan Başaran, çalışmalarına daha gün doğmadan işçi duraklarından başladı. İşçilere broşür dağıtan Başaran, neden bağımsız aday olduğunu anlattı.

Pazar günü bağımsız başkan adaylığını Emek Partisi Genel Başkanı Selma Gürkan'ın da katıldığı açıklamayla duyuran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Reyhan Başaran, işçi duraklarında işçilere seslendi, "İşçi ve emekçilerin adayıyız" dedi. Emek Partisi İl Başkanı Arzu Erkan ve Emek Gençliği üyeleriyle İzmit Bekirdere işçi duraklarında işçilerle buluşan Başaran, işçilerin seçeneksiz olmadığını ifade etti.


‘SİZLERLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ’

Kadın işçilerle uzun uzun konuşan Başaran, kadınların adayı olduğunu da söyledi. "Kimse sözünü tutmuyor" diyen bir işçiyle sohbet eden Başaran, "Biz diğerleri gibi değiliz, biz sermayenin adayı değiliz. Dedik ki, 'Seçeneksiz değiliz, bu kent bizim ve biz yöneteceğiz.' Sözünü tutmayan onlar, biz belediyeleri sizlerle birlikte, el ele yöneteceğiz" dedi. İşçilere vardiyalarında kolaylıklar dileyen Başaran, "Ben işçilerin ve emekçilerin adayıyım" diye konuştu.


İlgili haberler
Direnişten yerel seçime uzanan bir sohbet

Gebze’de bir araya gelen kadınlar ilçelerinde gerçekleşen Flormar direnişini ve Türkiye’nin gündemin...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Adayı Reyha...

Emek Partisinin desteklediği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Reyhan Başaran, ada...

DOSYA| Yerel seçimlere doğru kadınlar

Kadınlar nasıl bir yerel yönetim istiyorlar, talepleri ne, kadın adaylar neler vadediyor? Yerel seçi...