Aliağa'da bir kadın oğlu tarafından vuruldu
Aliağa’da yaşayan Ayten Ç, Behçet K. ve Hasan T. isimli iki kişi, kadının oğlu tarafından vuruldu. Behçet K. ve Hasan T. hayatını kaybetti, Ayten Ç.'nin hayati tehlikesi devam ediyor.

Aliağa'da Merkez Kültür Mahallesi Onat Kutlar Caddesi üzerinde bulunan Nazilli Pide Salonu önünde bir kişinin silahıyla etrafa açtığı ateş sonucu iki kişi yaşamını yitirdi. Saldırıdan yaralı bir şekilde kurtulan Ayten Ç.'nin oğlu olduğu öğrenilen saldırganın, annesini Ödemiş’e yaptığı ziyaretin ardından takip ettiği, çalıştığı işyerine gelerek silah ve bıçakla kadını öldürmeye çalıştığı öğrenildi. 

Yaklaşık on yıl önce Ödemiş’te yaşayan ve boşanmasının ardından eski eşinin ailesinin tehditleri nedeniyle birlikte olduğu Behçet K. ile Aliağa’ya yerleşen ve burada çalışmaya başlayan Ayten Ç.'nin senelerdir kendilerini olası tehdit ve saldırılardan korumak için saklandıkları iddia edildi.

Ayten Ç.'nin geçtiğimiz günlerde Ödemiş’e gitmesi üzerine eski eşinin erkek kardeşi ve oğlu tarafından görülerek Aliağa’ya kadar takip edildiği ve çalıştığı işyeri olan pide salonun önüne gelerek silahla vurulduğu öğrenildi. Annesini önce bıçaklayan ardından kaçarken silahla vuran şahsın, kadına yardım etmek isteyen büfe sahibi Hasan T.'yi de silahla vurarak öldürdüğü öğrenildi. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan kadının hayati tehlikesi devam ederken, Behçet K. ve Hasan T. yaşamını yitirdi. Saldırganlar ise tutuklandı.

Fotoğraf: Evrensel

İlgili haberler
Katledilen Ceyda Yüksel’in duruşması 10 Ağustos’a...

Ceyda Yüksel’i katleden Serkan Dindar’ın yargılandığı dava görüldü. Mahkeme heyeti bir sonraki duruş...

500 gün geldi geçti: Gülistan Doku bulunsun!

Gülistan Doku’nun kaybolmasının üzerinden 500 gün geçmesine rağmen Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı t...

Şort giyen kadını saçından sürükleyerek döven Mahs...

Antalya'da şort giydiği bahanesiyle Elif Ülkü Eroğlu'na hakaret edip saldıran ve ifade vererek serbe...