Burger King’te taciz: Zanlı serbest bırakıldı
Kadıköy’de Burger King çalışanı, kadınlar tuvaletinde makyaj yapan üç lise öğrencisini izleyip mastürbasyon yaparken yakalandı. Gözaltına alınan Y.A. serbest bırakıldı.

Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Kadıköy’deki fast food zinciri Burger King’de yemek yiyen 3 lise öğrencisi, işyeri çalışanı tarafından kadınlar tuvaletinde taciz edildi.

Kadınlar tuvaletine girip, lise öğrencilerini izleyerek mastürbasyon yapan çalışan, öğrencilerin şikayeti üzerine gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Ancak zanlı kısa sürede şartlı tahliye ile serbest bırakıldı. Tacizcinin serbest bırakılmasının ardından sosyal medyadan paylaşım yaparak yaşananları anlatan üç genç yaşadıklarını Ekmek ve Gül’le paylaştı.

Söğütlüçeşme Caddesi’ndeki Burger King’de yemek yedikten sonra en üst kattaki kadınlar tuvaletine girdiklerini anlatan lise öğrencileri, cinsel tacizde bulunan kişinin kasa çalışanı olduğunu ifade etti. Tuvalette makyaj yapan genç kızlar, tuvalette kendilerinden başka kimsenin olmadığını, Y. A’nın önce tuvaletin kapısını biraz araladığını, ardından tamamen açıp temizlik bahanesiyle içeriye girdiğini söyleyerek olayı şöyle anlattı: “İlk önce içeri girdi, peçete değiştirdi ve sonra tuvaletten çıktı. Bizi tuvalette gördükten sonra tekrar içeriye geldi” diyerek olayı anlatan lise öğrencileri şöyle devam etti: “İçeri giren Y.A. tuvalet kabinlerinden birine girip uzun süre kaldı. D.E makyaj çantasını almak için kabinlerin olduğu yerden geçerken Y.A’nın, kabinin kapısı açık şekilde mastürbasyon yaptığını görmüş. Bize durumu anlattı, koşarak tuvaletten çıktık. Tuvaletten çıkar çıkmaz müdüriyete indik.”

Lise öğrencilerinden T. K.ise “Gördüğümüz manzaradan sonra tabii ki çok korktuk, çıkarken adamın yüzüne baktım ve gayet gülümseyen bir yüz ifadesi vardı, gözümüzün içine baka baka yaptığı şeyi sürdürdü” dedi. S. Ç ise “Tuvaletten çıkar çıkmaz aşağıya doğru koşmaya başladık. Zaten diğer katlarda da hiç kimse yoktu” diye konuştu.

D.E. yetkililerin ilk başta kendilerini inanmadığını, kamera kaydını izledikten sonra olayın anlaşıldığını, Y.A’nın da yaptığı şeyi başta inkar ettiğini, ancak polis aracında itiraf ettiğini dile getirdi.

Zanlı, şikayetçiler ve şikayetçilerin aileleri ifade için emniyete gitti. S.Ç. ve D.E. 17 yaşında olduğu için ‘çocuk istismarı’, T.K. 18 yaşında olduğu için ‘cinsel taciz’ olarak kayda geçtiği belirtildi.

Gençler olayın peşini bırakmayacaklarını dile getirdi.

İlgili haberler
Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesi tacize karşı aya...

Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesinde yaşanan tacize karşı ses çıkaran öğrencilerin tepkisi kazanımla...

Yasak Elma’da taciz skandalı: Tacize uğrayan set ç...

Yasak Elma dizisi setinde başrol oyuncusu Talat Bulut tarafından taciz edilen set çalışanı kadın yaş...