Ceren Özdemir cinayetinin ardından kadınlar öfkeli!
Ordu'da, evinin önünde bıçaklanarak öldürülen 20 yaşındaki Ceren Özdemir cinayetine kadınlar sosyal medyada tepki gösterdi: ‘Sıra kimde!’

Ordu'da 20 yaşındaki üniversite öğrencisi ve balerin Ceren Özdemir, evinin önünde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

Altınordu ilçesinde yaşayan Ceren Özdemir, Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatlari Fakültesi müzik bölümü ikinci sınıf öğrencisiydi. 3 Aralık antrenmandan çıkıp evine giden Ceren, Zafer-i Milli Mahallesi'nde kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklandı. Karın ve göğüs bölgesinden ağır yaralanan Ceren Özdemir, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Cinayet sonrası çevredeki iş yeri kamera kayıtlarını inceleyen polis, zanlının kimliğini tespit etmeye çalışıyor. Ekiplerin gece boyunca bazı güvenlik kameralarını incelediği ancak zanlının bu görüntülerde yüzünün net olmadığı belirlendi.

Polis, olayla ilgili bir kişiyi gözaltına aldı.

Ceren Özdemir'in cenazesi, bugün üniversitenin Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi önünde düzenlenecek törenin ardından Ulubey ilçesi Kumanlar Mahallesi'nde toprağa verilecek.

Öte yandan Kasım ayında 39 kadının ve son olarak Ceren Özdemir’in katledilmesine kadınlar sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi:

İlgili haberler
Kocaeli Barosu kadın cinayetiyle ilgili açıklama y...

3 ay önce boşandığı Kerem Tuğral tarafından öldürülen Ayşe Acar için Kocaeli Barosu Kadın Hakları Me...

23 kez suç duyurusunda bulundu, ölmesini bekledile...

Öldürülen Ayşe Tuğba Arslan’ın 23 kez suç duyurusunda bulunduğu ama işlem yapılmadığı ortaya çıktı....

Kasım ayında erkekler tarafından 39 kadın öldürüld...

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, Kasım 2019 raporuna göre 39 kadın katledildi. 11 kadının...