İki kolunu silaj makinesine kaptıran Hacer, yaşama tutunamadı
5 yaşındaki oğluyla hayat mücadelesi veren Hacer Yaygın, tarlada silaj makinesine kolunu kaptırmıştı. Tedavisi için kampanya başlatılan Yaygın hayatını kaybetti.

Denizli Çameli’de Emecik Mahallesi’nde yaşayan geçen 17 Ekim’de tarlada çalıştığı sırada silaj makinesine kaptırdığı kolları kopan 27 yaşındaki Hacer Yaygın, bu sabah tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Çocuğunun babasından ayrı olan Yaygın, 5 yaşındaki oğlunun ihtiyaçlarını karşılamak için tarlada çalışıyordu.

Tarlada çalışırken hayvan yemi hazırlanan silaj makinesine iki kolunu kaptıran Yaygın, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Sol kolunu dirseğinden, sağ elini ise bileğinden kaybeden Yaygın, birçok kez ameliyat geçirdi. Yaygın için hastane masraflarının karşılanması ve protez kol için yardım kampanyası da başlatıldı.

Tedavisi süren ve geçen cuma günü hastanede tekrar ameliyata alınan Yaygın verilen narkozun etkisinden çıkamadı. Yaygın, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım bölümünde yer olmadığı gerekçesiyle Denizli Devlet Hastanesi yoğun bakımına sevk edildi. Yaygın bu sabah yaşamını yitirdi.

İlgili haberler
‘Makineden daha ucuz bir işçi' anlatıyor

Bir işçi kadın ne kadar da net özetliyor işçilerin durumunu: “İki yılda öğrendiğim bir çok şey var....

Tarım işçisi kadınların tanıdık manzarası

Bu manzara tanıdık; 10 saat güneş altında çalışma, ihtiyaçlarını karşılamayan günlük yevmiye, dinlen...

Tarım işçisi Zeynep: Hayalim iç mimar olmaktı ama....

Van’dan Adana’ya uzanan bir hayat Zeynep’in hayatı. Depremle birlikle düştükleri göç yolunda kurduğu...