Merve Konukoğlu görüşmek istemediği babası tarafından katledildi
Diyarbakır'da yaşayan 20 yaşındaki Merve Konukoğlu, sınav için gittiği Elazığ'da babası tarafından öldürüldü. Katil Mikail Konukoğlu'nun yaşadığı köyde Merve için mezar kazdığı iddia edildi.

Mikail Konukoğlu isimli erkek, Elazığ’a üniversite sınavı için gelen 20 yaşındaki kızı Merve Konukoğlu'nu kendisiyle görüşmek istemediği için öldürdü. 

Silah sesi duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Merve Konukoğlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı halde bulunan saldırgan hastaneye kaldırıldı. Merve'nin kısa süre önce sosyal medyada yaptığı paylaşımlar dikkat çekti. Genç kadının "Herkesi affederim ama babamı edemem" ve şubat ayında, Şeyma Yıldız cinayetiyle ilgili, "Bir baba düşünün gözünü kırpmadan kızını öldürüyor. Her şeyi örnek gösterdiniz de çocukları için canını verecek babaları örnek alsaydınız siz de keşke" mesajını paylaştığı görüldü.

Katil Mikail Konukoğlu'nun ise cinayeti çok daha önceden planladığı, yaşadığı köyde Merve için mezar kazdığı iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


İlgili haberler
Bir kadın daha eşi tarafından sokakta katledildi

Arnavutköy’de yaşayan Hatice Çelik , eşinin silahlı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi.

Sağlık çalışanı kadın reddettiği erkek tarafından...

Hastane çalışanı Ayşegül Aktürk, ilişki teklifine hayır dediği erkek tarafından katledildi. Çalışma...

Zeynep Şenpınar'ın katledilmeden iki hafta önce po...

Muğla’da ayrıldığı erkek tarafından öldürülen Zeynep Şenpınar’ın iki hafta önce karakola şikayette b...