Sevda Karaca, Emine Şenyaşar ile bir araya geldi: Kadınların adalet arayışı ülkenin her yerine taşınacak
Adliye önünde nöbetine devam eden, 3 yıldır adalet arayışında olan Şenyaşar ailesine EMEP Gaziantep Milletvekili Sevda Karaca dayanışma ziyaretinde bulundu.

Urfa’nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde AKP eeski Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar ile saldırılardan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın 9 Mart 2021’de Urfa Adliyesi önünde başlattığı adalet nöbeti 834’üncü gününü geride bıraktı.
Adliye önünde nöbetine devam eden, 3 yıldır adalet arayışında olan Şenyaşar ailesine Yayın Kurulu Üyemiz, EMEP Milletvekili Sevda Karaca dayanışma ziyaretinde bulundu.

‘KADINLARIN SESİ ÜLKENİN HER YERİNE TAŞINACAK’

Karaca, adalet mücadelesini büyütmek adına burada olduklarını belirterek, “Biz bu sesi Türkiye’nin dört bir yanında kadınların adalet çığlığı ile birleştirmek için daha önce söz verdik. Bu sözümüzü yerine getirmek için de bu ülkenin dört bir yanında adalet arayan kadınların sesini büyütmek için el ele veriyoruz. Bu mücadele sadece Urfa’nın değil, ülkenin dört bir yanındaki mücadele ile birleşecek. Kadınların adalet arayışı ülkenin her yerine taşınacak. Emine anneye de bütün kadınlar adına her zaman yanında olduğumuzu belirtiyoruz” dedi.

EMİNE ŞENYAŞAR: ÇOCUKLARIMI ÖLDÜRENLER YAKALANSIN

Emine Şenyaşar ise, adalet mücadelesinden vazgeçmeyeceğini belirterek şunları söyledi: “Sırf zulüm ediyorlar bize. Çocuklarımı öldürdüler, birini hapishaneye koydular. Oğlum tek hücreli odada kalıyor. Bu nasıl zalim bir hükümet, devlet. İnsan hastanede öldürülür mü? Çocuklarımı öldürenler yakalansın.”

İlgili haberler
Urfa İl Kadın Platformu: Adalet nöbeti tutan Emine...

Topçu Meydanı’nda açıklama yapan Urfa İl Kadın Platformu, kadınların özgürlük ve eşitlik mücadelesin...

Emine Şenyaşar: Artık bize bayram yok, evimi yıktı...

Bir bayramı daha adaletsizlikle karşılayan Emine Şenyaşar, ‘Artık bize bayram yok. Evimi yıktılar. A...

Geç gelen adalet, adalet midir!

Ekim 2016’da ihraç edilen SES Malatya Şube Eş Başkanı Bülent Uçar, üç buçuk ay sonra kalp krizinden...