Çukurova Üniversitesindeki tacizci adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı
Çukurova Üniversitesi yemekhanesi önünde gerçekleşen taciz olayının ardından gözaltına alınan H.C. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Geçtiğimiz günlerde Çukurova Üniversitesi yemekhanesi önünde gerçekleşen taciz olayının ardından gözaltına alınan H.C. isimli kişi bugün çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Akıl sağlığının yerinde olmadığı gerekçe gösterilerek bırakılan H.C. her gün karakola gidip imza atacak. Üniversiteden görüştüğümüz öğrenciler ise şahsın taciz olayından önce de her gün üniversitede olduğunu söyleyerek “Nasıl oluyor da akıl sağlığının yerinde olmadığı söylenen biri üniversiteye bu kadar rahat girip çıkabiliyor” dedi ve duruma tepki gösterdi. Üniversite rektörlüğünün bu duruma dair hâlâ bir açıklama yapmadığını da dile getiren öğrenciler “Önümüzdeki dönem yaşanabilecek tacizlerden üniversite yönetimi sorumludur” dedi.

NE OLMUŞTU?
Çukurova Üniversitesinde 14 Kasım 2018 tarihinde yemekhane önünde pantolonunu indirip kadın öğrencilere bakarak mastürbasyon yapan şahıs kadın öğrencilerin tepkisi üzerine gözaltına alınmıştı.
İlgili haberler
Görükle’de taciz ve şiddet son bulsun diye...

Gece geç saatlere kadar çalışıp eve kendimizi attığımızda ardımızda neler mi bırakıyoruz? Patron ve...

GÜNÜN VİDEOSU: Fransa’da taciz ve şiddet videosu k...

Fransa’da bir kadının kendisini taciz eden erkek tarafından tokatlanmasından sonra kadınlar olaya se...

Çukurova Üniversitesinde taciz

Çukurova Üniversitesi yemekhanesi önünde mastürbasyon yapan bir kişi kadın öğrencilerin tepkisi üzer...