Şiddet faili erkek: Ölmemiş, tutuklayacaklarını sanmıyorum
Bayram Çınar, birlikte yaşadığı Yeter Çekiç’i 7 yerinden bıçakladı. Çekiç ağır yaralanırken, fail sorgusunda ‘Ölmemiş, beni tutuklayacaklarını sanmıyorum’ dedi.

Aksaray’da, 23 yıldır birlikte yaşadığı Yeter Çekiç’i, 7 yerinden bıçaklayan Bayram Çınar, adliyeye sevk edildi. Çınar’ın ilk ifadesinde, ‘aldatma’ bahanesine sığındığı ve “Eşim ölmemiş, pişman değilim. Bu yüzden de beni tutuklayacaklarını sanmıyorum” dediği belirtildi.

Bayram Çınar, Yeter Çekiç’i bıçaklayıp kaçtı. Yaralanan Çekiç, çağırılan ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Çekiç’in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Polis tarafından yakalanıp gözaltına alınan Bayram Çınar’ın emniyetteki ilk ifadesinde, “Beni aldatıyordu, onun için bıçakladım. Eşim ölmemiş, pişman değilim. Bu yüzden de beni tutuklayacaklarını sanmıyorum” dediği belirtildi.

İşlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Çınar, sağlık kontrolü için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Bu sırada Yeter Çekiç’in yakınları ise Çınar’a tepki gösterdi.

Haber: DHA

Fotoğraf: Ekmek ve Gül

İlgili haberler
Cezasızlık ve hükümet politikaları failleri cesare...

“Hayata geçen her yeni uygulamada kadın kazanımlarının harcanması, kadınların yok sayılması, şiddeti...

‘Şiddeti cezasız bırakmak şiddet potansiyeli olanl...

Kadına ve çocuğa yönelik şiddette, yargıda uygulanan ve uygulanmayan tüm maddeleri, nelere yol açtık...

Erkekleri cezasızlık politikasıyla ödüllendiren ik...

HDP Kadın Meclisi Sözcüsü Ayşe Acar Başaran, İçişleri Bakanı Soylu’nun ‘Yargı üzerine düşeni yapacak...