Yüzyüzeyken Konuşuruz’un eski gitaristi hakkında 6 yıla kadar hapis istemi
Aybike Çelik'e şiddet uyguladığı için Yüzyüzeyken Konuşuruz gitaristi Can Tunaboylu'nun 'kasten yaralama' ve 'hakaret' suçlarından 6 yıl 6 aya kadar hapsi isteniyor.

Yüzyüzeyken Konuşuruz’un eski gitaristi Can Tunaboylu’nun şarkıcı Aybike Çelik’i darp ettiğine yönelik başlatılan soruşturma tamamlandı. Çelik’in göz içinde kanama ve bileğinde kırık tespit edildi. Tunaboylu’nun kasten yaralama ve hakaret suçlarından 6 yıl 6 aya kadar hapsi istendi.

Sabah gazetesinin haberine göre, Can Tunaboylu'nun suç işlediğinin delillerle anlaşıldığını kaydeden savcılık, 'kasten yaralama' ve 'hakaret' suçlarından 6 yıl 6 aya kadar hapsini istedi. Tunaboylu'nun yargılanma sürecine Asliye Ceza Mahkemesi'nde başlanacak.İddianamede Tunaboylu'nun ifadesine de yer verildi. Tunaboylu, sevgilisi Çelik'in kendisine vurduğunu iddia edip, kollarıyla kendini koruduğu sırada elinin Çelik'e değmiş olabileceğini söyledi. Aybike Çelik'in olay sonrası çekilen fotoğraflarının dosyaya sunulduğunu belirten savcılık, Adli Tıp raporuna göre Çelik'in sol gözaltında morarma, yine sol gözünün içinde kanama, sol bileğinde kırık olduğunu kaydetti. Yaralanmasının hafif nitelikte olmadığı, vücuttaki kırığın hayati fonksiyonlara etkisinin orta derece olduğu rapor edildi.

Fotoğraf: Ekmek ve Gül

İlgili haberler
Şiddetten kaçan göçmen kadınların hikayesi...

Göçmenler bu ülkenin bir parçası artık, birlikte yaşayacağız ve birlikte daha güzel bir hayat için m...

‘Kadına yönelik şiddete ve istismara sessiz kalma!...

KOÜ Ekmek ve Gül Kadın Çalışmaları Atölyesi 25 Kasım’ın ardından peş peşe yaşanan şiddet, taciz ve i...