ECEM BALCI’NIN BABASI: ‘Kızım kanseri yendi, katilini yenemedi!’
Ecem Balcı’yı öldüren Süleyman Kara’nın yargılandığı dava yarın Kocaeli Adliyesi 7. Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek. Ecem’im babası Gökhan Balcı ise tüm duyarlı insanlara dayanışma çağrısı yaptı.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 5 Ocak 2018 günü kaybolduğu söylenen ve daha sonra katil zanlısı Süleyman Kara'nın itirafı sonrası ölümünden 43 gün sonra gömüldüğü yerdebulunan Ecem Balcı'nın davasında 5. duruşma görülecek.
11 Temmuz’da görülecek duruşma öncesi gazetemize konuşan Gökhan Balcı, Kocaeli Adliyesi 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya destek çağrısı yaptı. Duyarlı herkesi adliye önüne bekleyen Balcı, “Katil şimdi polis sorgusunda, savcılık sorgusunda ve nöbetçi mahkemede söylediği itiraflarını mahkemede kabul etmiyor. Ben ülkemde hala adaletin olduğuna inanıyorum, bu inancımı koruyorum. En ağır şekilde cezalandırılacağına eminim. Bunun dışında başka bir şeyin olacağına inanmıyorum” dedi.

‘BEŞİKTAŞLIYIZ, O YÜZDEN ASİYİZ!’

Kızının 16 yaşında kanseri yendiğini ama katiline yenik düştüğünü ifade eden Balcı, “Kızım Ecem’e 16 yaşında göğüs kanseri teşhisi kondu, ameliyat oldu ve kanseri yendi. 17 yaşına geldiği zaman sağlıklı bir çocuktu, yaşamına devam etti. Çok başarılı, heyecanlı ve asi biriydi. Her zaman ‘Biz Beşiktaşlıyız, o yüzden asiyiz’ derdi, maçları kaçırmazdı. Bir ölçüde Beşiktaş sevgisiyle kanseri yendi. Zaten benim kızım bunların hepsinin üstesinden geldi de bir tek katilini yenemedi. Çünkü tanıdığı biriydi, hiç beklemediği bir anda beklemediği bir yerde beklemediği bir şekilde 5 Ocak 2018 günü cinayete kurban gitti. Katili tarafından öldürüldü, ormanlık bir alana gömüldü, yine 43 gün sonra katilin itirafıyla cesedi bulundu. Polis bulamadı, katli itiraf etti. Ecem’i bulunduğu yerden 43 gün sonra çıkardık” dedi.

Adaletin yerini bulmasını isteyen baba Balcı, 11 Temmuz Perşembe günü saat 10.00’da davaya sahip çıkmak için tüm Kocaelilileri adliye önüne davet etti.

İlgili haberler
Kadın cinayetinin ardında, babanın çocuğuna cinsel...

Ankara Mamak’ta boşanmak istediği Şükrü Şengül tarafından öldürülen Döndü Şengül, boşanmak istediği...

Kadın cinayeti davalarında yargının durumu

Nevin Yıldırım kararı nasıl değerlendirilmeli? Mahkeme Name Öztürk için ne diyecek? Kadın davalarınd...

Kocaeli Kadın Platformu: Ecem’in katilleri cezalan...

Kocaeli Kadın Platformu, Ecem Balcı’nın davasına destek çağrısı yaptı.