Katledilen Melek Aslan’ın ardında kitapları ve çantası kaldı
Bir kadın daha şiddetsiz bir yaşam isterken katledildi. Melek Aslan Adıyaman’dan Diyarbakır’a gelen kardeşi Mustafa Aslan tarafından katledilirken, Melek’ten geriye kitapları ve çantası kaldı.

24 yaşındaki Melek Aslan, Adıyaman’dan Diyarbakır’a gelen 20 yaşındaki erkek kardeşi Mustafa Aslan tarafından Sanat Sokağı’nda bir bankta oturduğu sırada ateşli silahla vuruldu. Aslan, olay yerinde hayatını kaybetti. Melek Aslan’ın şiddet gördüğü eski erkek arkadaşı Orhan V. hakkında 1 ay önce koruma ve uzaklaştırma kararı aldığı ortaya çıktı. 

AYRILDIĞI ERKEK HAKKINDA KORUMA VE UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞ

Dicle Üniversitesi Matematik Bölümü mezunu olan aynı zamanda KPSS’ye hazırlanan Aslan’ın ayrıldığı eski erkek arkadaşı Orhan V.’nin şiddetine maruz kaldığı ve Orhan V.’nin yaşadığı Sakarya’ya giderek Sakarya Emniyet Müdürlüğünde Orhan V. hakkında şikayette bulunduğu öğrenildi.

Orhan V.’nin tehditlerinin devam etmesi üzerine Aslan, bir ay önce Orhan V. hakkında suç duyurusunda bulunup, koruma ve uzaklaştırma kararı aldırdı. Aslan’ı rahatsız etmeye devam eden Orhan V.’nin Aslan’ın ailesini aradığı ve bunun üzerine Aslan’ın kardeşi Mustafa Aslan’ın Adıyaman’dan Diyarbakır’a gelerek Aslan’ı katlettiği öğrenildi.

Mustafa Aslan tarafından Yenişehir ilçesi Sanat Sokağı’nda bir bankta oturduğu sırada ateşli silahla katledilen Aslan’dan geriye kitapları ve çantası kaldı.

İlgili haberler
Diyarbakır'da bir kadın evinde ölü bulundu

Diyarbakır Silvan’da Zehra Eken isimli bir kadın yaşadığı evde başından silahla vurulmuş şekilde bul...

Kayseri ve Diyarbakır’da iki hemşire hayatına son...

Kayseri’de 30 yaşındaki hemşire Yeter A. ile Diyarbakır’da 26 yaşındaki hemşire Bedia Menteşe yaşamı...

Diyarbakır'da karantina sürecinde en az 50 çocuk i...

Diyarbakır Barosu Çocuk Hakları Merkezi’nin paylaştığı verilere göre kentte karantina sürecinde en a...