Medine K’nin öldürülmesi şüphesi devam ediyor: Yaşadığı şiddeti günlüğüne yazmış
Hatay Dörtyol’da evde asılı bulunup intihar ettiği öne sürülen Medine K.’nin günlüğü ortaya çıktı. Medine K’ye ait olduğu iddia edilen günlüklerde Medine yaşadığı şiddeti anlatıyor.

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde Medine K. (38), 8 Eylül 2017’de evinde iple asılı halde ölü bulundu. Polis, eşini evde asılı halde bulan Ahmet K.’yi, ifadesinin ardından serbest bıraktı.
Adana Adli Tıp Kurumunda yapılan otopside, Medine K.’nin boyun ve arka kısmında ip izlerine rastlanılırken, vücudunda da morluklar tespit edilmişti. Ama hayatını kaybettiğinde 1 yıldır evli bulunan Medine’nin öldürülmüş olma ihtimali araştırmadan dosya kapatılmıştı.
Sürekli kavga ettiklerini söylediği eşi tarafından öldürülmüş olabileceği üzerinde duran aile Dörtyol Cumhuriyet Savcılığı konunun araştırılması için yeniden suç duyurusunda bulunmuştu. Yapılan suç duyurusu üzerine konuyu araştıran savcılık ölümün askıya bağlı gerçekleştiğinin tespit edilmesi ile olayla ilgili yeniden takipsizlik kararı vermişti.

İKİ TAKİPSİZLİKTEN SONRA YİNE SUÇ DUYURUSU
Geçtiğimiz günlerde aile Medine K’nin günlüklerini basın ile paylaştı. Medine’yi kendisini ve ailesini öldürmekle tehdit ettiği şeklindeki ifadelerin yer aldığı günlükten yola çıkan aile iki kere takipsizlikle sonuçlanan dosyanın yeniden açılması için suç duyurusunda bulundu.
Medine’nin kayıtlara hep intihar ettiği şeklinde geçtiğini ancak cinayete kurban gittiğini düşündüklerini ifade eden aile, savcılığa verdikleri dilekçede “Bunu gösteren çok değişik delillerin olduğu ama soruşturma makamlarının hiç bir delil araştırması yapmadan olayı kapatmaya çalıştığı ve yeniden soruşturma açılıp mağdurken şüpheli olarak ifadesi alınan Ahmet K.’nin kız kardeşim Medine K’ yi nasıl işkence ettiğini nasıl öldürdüğünü bir de kız kardeşimin Dörtyol’da bulunan ev eşyalarını getirdiğimiz de sonradan çantasından çıkan günlüğünün aslından öğrenelim” dedi.

Medine K yaşadığı şiddeti ve tehdidi söyle anlatmış: “Eve ruhsatsız silah getirerek defalarca beni tehdit ettin. Ben ayrılalım dediğimde ‘Aileni öldürürüm, seni öldürürüm’ dedin. Ağzıma silahı dayayıp öldürmekle tehdit ettin. Ailen yüzünden beni defalarca dövdün. Bana attığın o dayakları, o küfürleri, hakaretleri, vücudumdaki o izleri silemem” cümleleri yer alıyor.

İlgili haberler
İntihar etti denen kadın dövülerek öldürülmüş

Erkeklerin vahşi cinayetlerinden biri İzmir’de ortaya çıktı. Kocası ve kayınpederi Yonca Duman’ın il...

‘İntihar etti’ denilen Eylem öldürüldü mü?

Ailesi ‘intihar etti’ denilen Eylem Tiller’in eşi tarafından öldürüldüğünü düşünüyor. Eylem’in şidde...

Şule’nin ölümü intihar değil cinayet

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da bir plazanın 20. katından düşerek hayatını kaybeden, ölümünün intihar...