Tuzluçayır Kadınları Dayanışma Derneği: Gözümüz kulağımız deprem bölgesinde
Tuzluçayır Kadınları Dayanışma Derneği üyesi kadınlar yardımları deprem bölgelerine göndermek üzere kolları sıvarken, depremzedelere dayanışma mesajları da gönderdi.

Tuzluçayır Kadınları Dayanışma Derneği üyesi kadınlar kapı kapı sokak sokak dolaşarak topladıkları yardımları deprem bölgelerine göndermek üzere kolları sıvarken, depremzedelere dayanışma mesajları da gönderdi.

Kadınların mesajları şöyle:

“Biz elimizden geleni yapıyoruz ama devlet bir an önce herkese elini uzatsın”, “Kalbimiz sizinle, sizin için dualar ediyoruz”, “Biz elimizden geleni yaptık, yapıyoruz biraz da devlet yapacaklarını yapsın”…


8.02.2023 ÇARŞAMBA
TUZLUÇAYIR KADINLARI DAYANIŞMA DERNEĞİ YARDIMLARI YERLERİNE ULAŞTI

Tuzluçayır Kadınları Dayanışma Derneği üyesi kadınların topladığı yardımlar deprem bölgesine ulaştı. Kadınlar sosyal medyadan şunları dile getirdi:

“İlk etapta toplanan yardımlar yerine ulaştı. İkinci kez toplanan yardımlar ise yola çıktı. Ülkemizin bu zor günleri atlatması için herkesi dayanışmaya çağırıyoruz. Kadınlar olarak göz göre göre gelen bu deprem ve yalnız bırakılan halkımız için söyleyeceklerimiz var elbette, bunları sonrasına bırakarak herkesi dayanışmaya çağırıyoruz.”

İlgili haberler
Antep'te depremin ardından yurttaşlar geceyi zor k...

‘Bu soğukta battaniye yardımı bile yapılmadı. Evden getirdik…’

Esenyalı’dan yardım günlüğü: Mahalleli oy verdikle...

Esenyalı’da yaşlısından gencine, işçisinden çalışmayanına kadınlar, deprem bölgelerindeki insanlarla...

Malatya depremin ikinci gecesi: Çadır yok, ekmek y...

‘Görevli kurumlar gece boyunca uğramadı enkaz alanına. En temel ihtiyaçlardan mahrum kar altında ted...