Vardiya çıkışı evine giden kadın öldürüldü!
İşçi bir kadın vardiya çıkışı evine giderken sokak ortasında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce öldürüldü.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde mesai çıkışı evine giden 4 çocuk annesi 42 yaşındaki Arzu Dikal, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Olay saat 19.00 sıralarında Tokat Erbaa'ya bağlı Yunus Emre Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı'nda meydana geldi. 4 çocuk annesi Arzu Dikal, bir hafta önce çalışmaya başladığı Organize Sanayi Bölgesi'ndeki tekstil fabrikasından servis aracı ile evine doğru yola çıktı. Evine yakın bir yerde araçtan inip yürümeye başlayan Arzu Dikal, evine 100 metre uzaklıkta kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Dikal, başına, boynuna ve göğsüne isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. Silah sesi üzerine dışarı çıkan komşuları sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Erbaa Devlet Hastanesine kaldırılan Arzu Dikal tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis sokak ortasında işlenen cinayetin ardından çevredeki yurttaşların ifadesine başvurarak zanlı ya da zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Geçtiğimiz hafta da Uşak'ta bir kadın işçi eski kocası tarafından vardiya çıkışı fabrika önünde öldürülmüştü. İşçi Hanım, fabrikanın önünde eski eşi tarafından öldürüldü

Kaynak: DHA


İlgili haberler
Gebze’de işçi kadınların talebi: İnsanca yaşamak

Gebze’de 1 Mayıs alanlarında buluşan kadınlar herkes için insanca bir yaşam istiyor...

İŞÇİ KADINLARIN ORTAK ÇİLESİ: Gece çalış, gündüz...

Kadınların öne çıkan ve acil çözüm istedikleri sorunların başında; gece vardiyası, esnek çalışma, dü...

Yazaki Fabrikasında işçi kadınlar taciz sarmalında

Bir formenin bir kadın işçiye tecavüz girişimiyle gündem olan Yazaki fabrikasında kadın işçilerle ko...