Milletvekili adayları Ulaş Mahallesi halkıyla buluştu: Hiç kimseyi karanlık güçlere teslim etmeyeceğiz
‘Bu ülkede yaşayan hiçbir kadını, genci, farklı inanç gruplarından olan kim varsa hiçbirini karanlık güçlere teslim etmeyeceğiz. Bunu hep birlikte yapacağız.’

Yeşil Sol Parti Gaziantep Milletvekili adayları Sevda Karaca ve Songül Koçdağ Ulaş Mahallesi halkıyla buluştu. Mahalle halkıyla bir araya gelen milletvekili adayları “Bu ülkede yaşayan hiçbir kadını, genci, farklı inanç gruplarından olan kim varsa hiçbirini karanlık güçlere teslim etmeyeceğiz. Bunu hep birlikte yapacağız” dedi.

‘IŞİDÇİ, CİHATÇI ÇETELERİN SOKAKLARDA KOL GEZMEMESİ İÇİN VARIZ’

Yeşil Sol Parti Gaziantep Milletvekili adayı Sevda Karaca, “Bizim verdiğimiz vergilerle, o vergileri kendi olanaklarına akıtarak seçim çalışması yapanlar var karşımızda. Bunu yapanlar ortaya şöyle bir karanlık tablo koyuyorlar; bu ülkede inanç özgürlüğünü yaşamayanlar varken bu inanç özgülüğü adı altında bu şehrin her sokağında, bu memlekette katliama neden olan IŞİD’çi, cihatçı çeteleri, dört bir tarafta yardımlaşma ve eğitim adı altında mahallemizin içine kadar sokuyorlar. Biz bu ülkenin halkları olarak katliam nedir iyi biliriz. Özellikle 2015’ten sonra lojistik destek sağladıkları tüm katliamların; sığınak merkezi haline getirdiler Antep’i. İşte biz kadınların pazara, arkadaşlarımızın işe gittiği, çocuklarımızın okula gittiği sokaklarda kol gezmemesi için buradayız” dedi.


“Bu ülkenin yeni anayasasını biz yazacağız” diyenlerin eşit, demokratik, özgür ve laik bir anayasa için mücadele edenlere mesaj vermeye çalıştığını ifade eden Karaca, “Bizi operasyonlarla, sindirme politikalarıyla karşı karşıya bırakarak geri çekilmemizi bekleyenlere bir kez daha söylüyoruz; bu ülkede yaşayan hiçbir kadını, genci, farklı inanç gruplarından olan kimseyi hiçbir karanlık güce teslim etmeyeceğiz. Bunu hep birlikte yapacağız” dedi.

Songül Koçdağ ise eşit yurttaşlık vurgusu yaparak mecliste Alevilerin temsiliyetin çok nemli olduğunu kaydetti.

Fotoğraf: Ekmek ve Gül

İlgili haberler
Yeşil Sol Parti, Antep’te ikinci kadın seçim büros...

Yeşil Sol Parti Gaziantep kadın milletvekili adayları eşliğinde ikinci kadın seçim bürosu Akdere’de...

Antep Başpınar OSB’den seslenen Sevda Karaca: Sarı...

Yeşil Sol Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Sevda Karaca, kentte yüzlerce fabrikanın bulunduğu ve i...

Antep Cengiz Topel’den seslenen Sevda Karaca: İşçi...

Sevda Karaca, Antep’in en kalabalık işçi duraklarından biri olan Cengiz Topel’den seslendi: İşçi sın...